Basketbola komanda "Betsafe/Jūrmala" turpina bruņošanos izšķirīgajām "Olybet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas spēlēm, sastāvu papildinot ar Māri Ziediņu, kurš 1. martā pārtrauca sadarbību ar "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" komandu.

28 gadus vecais Māris Ziediņš šajā sezonā Valmieras komandas sastāvā izgāja laukumā 23 komandas spēlēs, dodoties starta pieciniekā centra pozīcijā. Ziediņš, laukumā pavadot 28 ar pusi minūtes vidēji spēlē guva 9,5 punktus un sagrāba 5,6 atlēkušās bumbas.

Spēlētājs statistiski bija komandas līderis cīņā zem groziem par atlēkušajām bumbām un bija trešais rezultatīvākais spēlētājs.

Valmierietis karjeru augstākajā Latvijas līgā uzsāka 2008./09. gada sezonā, pārstāvot vietējo BK "Valmiera". Ziediņš karjeras laikā astoņas sezonas pavadījis kādā no Valmieras komandām, kā arī spēlējis "Jūrmala/Fēnikss" un BK "Ventspils" vienībās.

Savā vienīgajā sezonā leģionāru gaitās Ziediņš pārstāvēja Raplas un Valgas pilsētu komandās.

Jūrmalas vienību kopš februāra sākuma jau papildinājuši Latvijas izlases basketbolists Kaspars Vecvagars, Jurijs Aleksejevs, kurš sezonu uzsāka "Jēkabpils/SMScredit.lv" komandā, kā arī basketbola kluba "Liepāja" bijušais kapteinis Roberts Krastiņš.

Komanda šobrīd ar 13 uzvarām 26 spēlēs ieņem sesto vietu Latvijas - Igaunijas līgā un ar vienu uzvaru divās atlikušajās spēlēs var nodrošināt vietu labāko astotniekā, kas turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!