Foto: F64
Latvijas basketbola klubs "Jūrmala" pagarinājusi līgumu ar saspēles vadītāju Kristapu Pļavnieku, kā arī sastāvam piesaistījusi uzbrucēju Kārli Lasmani, vēsta kluba preses dienests.

Aizvadītajā sezonā "Olybet" Latvijas Basketbola līgā Pļavnieks aizvadīja 38 spēles, vidēji gūstot 8,2 punktus un izdarot 3,1 rezultatīvu piespēli. Savukārt Baltijas līgā 16 nospēlētajos mačos viņa kontā 6,9 punkti un 3,3 rezultatīvas piespēles. LBL viņš ar komandu ieguva bronzas medaļu, bet BBL - sudraba.

"Es gaidu nākamo sezonu un ceru, ka tā man būs labākā pēdējo gadu laikā. No manis tiek gaidīts aktīvs sniegums abos laukuma galos. Aizvadītajā gadā apzinājos savas stiprās puses, ko šajā sezonā centīšos izmantot. Vēlos sevi apliecināt jaunā kvalitātē un būt noderīgs komandai cīņā par visaugstākajiem mērķiem," komandas paziņojumā citēts Pļavnieks.

Savukārt Lasmanis ir viens no Latvijas 3x3 basketbola izlases dalībniekiem, bet pagājušajā sezonā viņš pārstāvēja "Betsafe/Liepāja". LBL čempionāta 24 mačos viņš vidēji guva 10,9 punktus, savukārt BBL Lasmanis deviņās spēlēs vidēji izcēlās ar 8,6 punktiem.

"Spēlēt komandā, kura iepriekšējā sezonā izcīnīja sudrabu Baltijas basketbola līgā un bronzu Latvijas basketbola līgā - tas ir solis augšup karjerā," teica Lasmanis. "Būs iespēja kopā ar pieredzējušiem spēlētājiem iegūt nozīmīgu pieredzi personīgai izaugsmei. Mērķis sezonai ir uzvara katrā spēlē un individuāli censties palīdzēt komandai cik vien spēju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!