"Olybet" Latvijas – Igaunijas basketbola līgas mačā BK "Ogre" ar rezultātu 106:72 savā laukumā sagrāva "Jēkabpils/SMScredit.lv" vienību.

Ogres basketbolisti spēles sākumā veica izrāvienu un izvirzījās vadībā ar rezultātu 22:6, un mačs arī turpinājās "vienos vārtos". Pirmo ceturtdaļu mājinieki noslēdza ar rezultātu 40:21. Otrajā ceturtdaļā rezultāts auga līdzīgi, bet mača trešajā ceturtdaļā Ogres vienība vēl vairāk palielināja pārsvaru.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 21 punktu bija Kārlis Āpsītis, 19 punktus sameta Rihards Zēbergs, 14 punkti Jānim Pozņakam, bet pa 12 punktiem sameta Kaspars Bērziņš un Edgars Lasenbergs.

Jēkabpils vienībā Verners Kohs sameta 26 punktus, bet Juris Aleksejevs izcēlās ar 14 punktiem. Tāpat jēkabpiliešu sastāvā laukumā devās tikai 15 gadus vecais Ričards Vanags, kuram izdevās gūt piecus punktus un izcīnīt trīs atlēkušās bumbas.

Šī BK "Ogre" vienībai bija trešā uzvara piecās spēlēs, bet "Jēkabpils/SMScredit.lv" četrās spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus.

Vēl trešdien šajā līgā notika divi Igaunijas dueļi. Igaunijas čempioni "Kalev/Cramo" ar 107:68 sagrāva "Tal Tech", bet "Tartu Ulikool" ar 82:76 pieveica "Parnu Sadam".

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien 20. oktobrī. Pulksten 17:00 Kurzemes derbijā "Liepāja" uzņems "Ventspili", bet pusstundu vēlāk "Jūrmala" viesos tiksies ar "Valmiera Glass/ViA". Spēli no Valmieras būs skatāma portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!