Foto: DELFI
Portāls "Delfi" sestdien, 17. novembrī, piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas divu maču tiešraides.

Pulksten 17:00 Kurzemē valsts simtgades svētku noskaņās tērptās formās spēli sāks Latvijas čempioni "Ventspils" un "Valmiera glass/ViA", bet šajā pašā laikā Vidzemē dueli sāks "Ogre" un "Liepāja".

Spēle no Kurzemes būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem. Savukārt spēli no Ogres varēs vērot tikai portālā "Delfi.lv".

"Ventspils" (8-1) – "Valmiera Glass VIA" (3-5)

Ventspilnieki tikko piedzīvojuši sāpīgu neveiksmi Čempionu līgas spēlē, un nākamnedēļ gaida sarežģīts izbraukums uz Itāliju pie līgas līderiem. Svētku spēle savā laukumā ir iespēja atgūt labas emocijas un papildināt punktu krājumu OlyBet Latvijas – Igaunijas līgas tabulā. Līdz šim labākā statistika bijusi spēka uzbrucējam Džonatanam Arledžam (15 punkti, 7 atlēkušās), Rihardam Lomažam (13) un Mārim Gulbim (12,8 un 3,6 atlēkušās).

Vidzemnieki pēc uzvarām divās starta spēlēs nākamajos sešos mačos izcīnījuši tikai vienu panākumu, tomēr bijuši cienījami pretinieki visiem, ieskaitot līderus "Kalev/Cramo" (71:84). Jānis Kaufmanis ir līgas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs (vidēji spēlē 19,3 punkti). Edmundam Elksnim 14,6 + 4,6 rezultatīvās piespēles.

"Ogre" (6-3) – BK "Liepāja" (2-7)

Ogres komanda uzvarējusi trijās pēdējās spēlēs un tabulā ieņēmusi vietu tūlīt aiz līderiem. Astoņi spēlētāji vidēji mačā guvuši no 6 līdz 13,9 punktiem – plašais līdzvērtīgais sastāvs ir viens no komandas trumpjiem. Vislabākā statistika pagaidām Edgaram Lasenbergam – 13,9 punkti un 4,1 rezultatīva piespēle. Rinalds Sirsniņš ieņem otro vietu līgas labāko asistentu sarakstā – vidēji 6,78 rezultatīvas piespēles mačā. Kaspars Bērziņš ir līgā otrais labākais metienu bloķētājs – 1,56. Lauris Mizis un Edgars Lasenbergs ir trāpīgākie trīspunktnieku metēji līgā – attiecīgi 64% un 61%.

Liepājnieki līdz šim uzvarējuši abus pastarīšus, un zaudējuši gan cīņās ar trim favorītiem, gan komandām, kuras tabulā atrodas netālu kaimiņos. Džastins Džonsons ieņem pirmo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju topā (vidēji spēlē 24,22 punkti). Viņam arī 4,2 rezultatīvas piespēles. Roberts Krastiņš guvis 12,8 punktus, Tailors Besiks – 10,8 un 7,6 atlēkušās bumbas. Partneri pagaidām palīdz tikai epizodiski.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 21. novembrī, kad piedāvāsim divu spēļu translācijas. Pulksten 19:00 "Betsafe/Jūrmala" uzņems "Jēkabpili/SMScredit.lv", bet tajā pašā laikā Tallinā dueli pret "Tal Tech" sāks "Valmiera Glass/ViA".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!