Foto: DELFI
Pēc valstsvienību pauzes kalendārā trešdien, 5. decembrī, atsākas "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēles un līdz ar to arī "Delfi" tiešraides no mačiem.

Trešdienas vakarā pulksten 20:00 "Elektrum" sporta centrā dueli sāks divas Latvijas galvaspilsētas komandas – LU pret "VEF Rīga". Spēle video tiešraidē būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Abas vienības līgā ir vienīgās, kuras nav sasniegušas desmit aizvadīto spēļu robežu. Ja "VEF Rīga" ar astoņām uzvarām deviņos mačos ir vieni no kopvērtējuma līderiem, tad studenti ar divām uzvarām astoņos mačos atrodas "pastarīšu" galā un diez vai spēs pacīnīties par iekļūšanu "play off".

Tomēr pretinieki nenovērtēt LU nedrīkst, jo studenti ir viena no neprognozējamākām komandām, kura var parūpēties par pārsteigumu, ja pretinieks atslābst. LU kontā uzvaras ir pār izteikti līgas vājāko komandu "Jēkabpils/SMScredit.lv" un "Parnu Sadam", kas ir viena no pretendentēm uz cīņām izslēgšanas turnīrā.

Savukārt "vefiņš", cīnoties gan VTB Vienotajā līgā, gan apvienotajā čempionātā, vienīgo zaudējumu deviņos mačos piedzīvojis vietējā grandu duelī - pret "Ventspili". Tomēr uzvara pirms valstsvienību pauzes pret "Kalev/Cramo" saasinājusi situāciju kopvērtējuma augšgalā - abām Latvijas spēcīgākajām komandām un Igaunijas čempioniem tagad ir pa vienai neveiksmei.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 8. decembrī, kad piedāvāsim divus Latvijas klubu dueļus no Valmieras un Jūrmalas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!