Foto: DELFI
Turpinot "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides, portāls "Delfi" trešdien, 21. novembrī, piedāvā vienas spēles translāciju no Latvijas kūrortpilsētas Jūrmalas.

Pulksten 19:00 "Betsafe/Jūrmala" vienība savās mājās sāks maču pret līgas pastarīti "Jēkabpils/SMScredit.lv". Spēle no kūrortpilsētas būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Tajā pašā laikā Tallinā sāksies abu valstu studentu komandu duelis - "Tal Tech" pret "Valmiera Glass/ViA". Šo spēli būs iespējams vērot portālā "Delfi.ee".

"Betsafe/Jūrmala" (5-5) – "Jēkabpils/SMScredit.lv" (0-9)

Jūrmalnieki ar divām uzvarām pēdējās trijās spēlēs uzlabojuši pozīcijas turnīra tabulā un iekļuvuši izslēgšanas turnīra zonā. Taču galvenās cīņas vēl priekšā un katra uzvara būs svarīga. Pēc īsas vizītes kurortpilsētā prom devies Artjoms Butjankovs, tomēr zem groziem jūrmalniekiem spēka pietiek – Endrū Šmitam 10,7 punkti un 6,9 atlēkušās bumbas, Iļjam Gromovam 7,9 + 6,6. Komandā rezultatīvākie gan ir ārējās līnijas spēlētāji Kristaps Mediss (11,8) un Edgars Jeromanovs (11,6).

Jēkabpils komanda laukumā bieži izskatījusies labāk nekā turnīra tabulā. Īpaši uzbrukumā, kur rezultatīvajiem Verneram Koham (vidēji spēlē 21,2 punkti – 3. vieta līgā) un Jurijam Aleksejevam (16,9 + 11 atlēkušās – labākais rezultāts līgā) aizvien labāk piebalso Rainers Hermanovskis (8,5) un citi jaunie spēlētāji. Krājoties pieredzei uzlabosies stabilitāte un būs arī pirmās uzvaras. Jautājums tikai – kad.

"Tal Tech" (5-4) – "Valmiera Glass VIA" (3-6)

Tallinas studenti uzvarējuši četrās no pēdējām piecām spēlēm, piekāpjoties tikai "VEF Rīga". Statistikā līderi ir Tomass Rādiks (vidēji spēlē 16,6 punkti un 5,7 atlēkušās) un Jāns Puidets (13+9).

"Valmiera Glass VIA" bez nopietnas cīņas nav griezuši ceļu par līdervienībām "Kalev/Cramo" un BK "Ventspils", tiesa, par cīņassparu un skaistu basketbolu punktus pagaidām nedod. Cīņa izbraukumā ar Igaunijas vidusmēra komandu būs nopietna pārbaude vidzemnieku pretenzijām iekļūt izslēgšanas turnīra zonā. Jānis Kaufmanis ar Ventspilī gūtajiem 36 punktiem līgas rezultatīvāko spēlētāju topā izvirzījies 2. vietā (vidēji 21,4 punkti). Edmundam Elksnim 14,1 un 4,6 rezultatīvas piespēles.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 22. novembrī, kad piedāvāsim vienu no līgas regulārās sezonas centrālajiem dueļiem - Igaunijas čempioni "Kalev/Cramo" savās mājās uzņems Latvijas vicečempionus "VEF Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!