Foto: DELFI
Portāls "Delfi" trešdien, 7. novembrī, turpina rādīt "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Šoreiz basketbola līdzjutēji varēs vērot spēli no Vidzemes Olimpiskā centra - "Valmiera glass/ViA" uzņem līgas pastarīti "Jēkabpils/SMScredit.lv" vienību.

Spēles sākums neierastā laikā - pulksten 18:15. Spēle no Valmieras būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Vēl vienā mačā Latvijas vicečempioni "VEF Rīga" viesojas pie "Tal Tech" (pulksten 18:30), bet pulksten 19:00 sāksies divu igauņu klubu duelis - "Tartu Ulikool" pret "Kalev/Cramo".

"Valmiera Glass VIA" (2-4) – "Jēkabpils/SMScredit.lv" (0-7)

Valmierieši pēc sparīgā sākuma – divām uzvarām – zaudējuši četrās nākamajās cīņās, vismaz trijās neizmantojot iespēju uzvarēt. Īpaši dramatiska bija 27. oktobrī Tallinā notikusī spēle ar "Kalev/TLU", kurā valmierieši piekāpās tikai trešajā pagarinājumā (109:120).

Vidzemnieku galvenais ierocis bijuši tālmetieni (vidēji mačā 31), tiesa, precizitāte bijusi viduvēja (trāpīti vidēji 10,1). Jānis Kaufmanis ir 6. rezultatīvākais spēlētājs līgā (vidēji spēlē 18,8 punkti). Edmundam Elksnim 14.4 punkti un 4,8 rezultatīvās piespēles.

Jēkabpils komanda turnīrā palikusi pēdējā, kas vēl nav izbaudījusi uzvaras priekus. Iepriekšējā mačā ar Pērnavas vienību piecas minūtes pirms beigām rezultāts bija neizšķirts, taču izskaņā pietrūka aukstasinības. Divi spēlētāji ir starp līgas līderiem – uzbrucējam Verneram Koham vidēji spēlē 20,6 punkti (4. vieta), centra spēlētājam Jurijam Aleksejevam 11 atlēkušās (visvairāk; arī 16,1 punkts).

"Tal Tech" (4-3) – "VEF Rīga" (4-1)

Tallinas studenti četras uzvaras sakrājuši pret Raplas, Jūrmalas, Jēkabpils un Liepājas komandām, bet zaudējuši "Kalev/Cramo", "Ventspilij" un Tartu vienībai. Četri spēlētāji vidēji mačā guvuši vairāk par 10 punktiem. Līderis ir Tomass Rādiks (16,7 punkti).

"VEF Rīga" OlyBet Latvijas – Igaunijas līgā atgriežas pēc divu nedēļu pārtraukuma, kura laikā VTB Vienotajā līgā izcīnīta pirmā uzvara. Izbraukumā uz Igauniju (vēl ceturtdien jāspēlē Pērnavā) rīdzinieki būs favorīti, bet jābūt gataviem niknai pretestībai. Līdz šim stabilākie bijuši Stīvs Zeks (14,8 punkti un 7 atlēkušās), Artūrs Ausējs (14,4) un Artis Ate (12,5).

"Tartu Ulikool" (4-2) – "Kalev/Cramo" (7-0)

Igaunijas basketbola tradicionāļo flagmaņu pirmā tikšanās, tiesa, jāņem vērā, ka šosezon Tallinas komanda iespēju ziņā ir krietni augstākā līgā nekā konkurenti.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien, 10. novembrī, kad lasītājiem piedāvāsim divas spēles: "Betsafe/Jūrmala" pulksten 18:00 uzņems Raplas "Avis Utilitas", bet stundu vēlāk Vidzemes Olimpiskajā centrā "Valmiera glass/ViA" tiksies ar Igaunijas čempioniem "Kalev/Cramo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!