Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 17. novembrī, "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēle Kurzemē starp "Ventspili" un "Valmiera glass/ViA" risinās Latvijas simtgades svētku atmosfērā.

Spēle sāksies pulksten pulksten 17:00. Spēle no Ventspils varēs vērot portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

"Svētku formu izveidošanu aizsākām jau pērn, kad 2017.gada 18.novembrī BK "Ventspils" ar īpašām formām aizvadīja regulārās sezonas spēli ar "VEF Rīga". Šosezon Latvijas simtgadē svētkus sāksim svinēt dienu iepriekš, 17.novembrī, kad "Ventspils" un "Valmiera Glass/ViA" savstarpējā spēlē plašākai publikai atrādīs simtgades formu komplektus, kur kreklā, šortos un iesildīšanās formās būs iestrādāti Latvijas simboli un raksti. Šķiet, ka dizaini sanākuši pievilcīgi, jo līdzjutēji jau interesējas par iespēju šādas formas iegādāties. 17.novembra piedāvājumā būs ne tikai vienreizējas formas un labs basketbols, bet arī svētku noskaņa un aktivitātes apkārt laukumam, tāpēc tiekamies Ventspilī," saka Latvijas basketbola līgu direktors Edgars Bērziņš.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!