"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā svētdien otro zaudējumu piedzīvoja "Jēkabpils/SMScredit.lv", kas savās mājās ar 69:79 piekāpās Igaunijas vienībai Raplas "Avis Utilitas".

Šajā mačā jēkabpiliešus iegāza trešā ceturtdaļa, kurā Raplas basketbolisti nebija apturami. Pēc pirmā puslaika "Jēkabpils/SMScredit.lv" komandai bija 10 punktu pārsvars, bet trešo ceturtdaļu mājinieki zaudēja ar un pēdējo cetrtdaļu sāka ar "-10" uz tablo. Pēdējās 10 minūtēs Jēkabpils basketbolistiem tā arī neizdevās sadeldēt viesu pārsvaru, samierinoties ar otro zaudējumu sezonā.

"Jēkabpils/SMScredit.lv" ar 16 punktiem izcēlās Raimonds Hermanovskis, bet pieredzējušais Jurijs Aleksejevs guva 15 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas. Igaunijas klubam visi pieci pamatsastāva spēlētāji sasniedza 10 gūto punktu robežu, bet rezultatīvākais ar 15 punktiem bija "Avis Utilitas" kapteinis Rains Veidemans.

Abas komandas ar zaudējumiem sāka jaunās līgas pirmo sezonu. Jēkabpilieši sestdien, 29. septembrī savās mājās ar 54:88 piekāpās tieši "TLU Kalev", kas sestdien jau spēlēja Rīgā un ar 56:95 zaudēja "VEF Rīga". Savukārt "Avis Utilitas" vakar viesojās Rīgā un zaudēja "vefiņam" ar 62.

"Jēkabpils/SMScredit.lv" - "Avis Utilitas" spēles pilns ieraksts

Pēc visām "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraidēm dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides pēc tam turpinās 3. oktobrī pulksten , kad "Ventspils" savās mājās uzņems "Parnu Sadam" vienību. Savukārt "Valmiera/ViA" arī pulksten 19:00 savās mājās sāks dueli pret "Tartu Ulikool". Valmieras komandas spēles būs pieejama arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem.

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās vismaz 16 spēļu tiešraides, bet vēl vairākus mačus basketbola līdzjutēji var vērot "Delfi.ee".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!