"Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla sēriju ar pārliecinošu uzvaru trešdien, 10. aprīlī, sāka "Jūrmala/Betsafe", kas ar 72:56 (21:9, 14:13, 22:16, 15:18) pieveica LU.

Sērijā līdz trīs uzvarām otrā spēle notiks 12. aprīlī. Pēc tam komandas 14. aprīlī spēlēs Jūrmalā. Šī dueļa uzvarētājs pusfinālā mēros spēkus ar Latvijas čempioniem "Ventspili".

Jūrmalnieki jau spēles sākumā veica izrāvienu 11:0, un turpinājumā pārsvaru no rokām neizlaida. Uzvarētājiem pa 12 punktiem guva Lauris Blaus un Kaspars Vecvagars, bet pa 11 punktiem Uģim Pinetem un Jurijam Aleksejevam. LU rindās 13 punktus guva Rendijs Feikners.

Ziņots, ka "OlyBet" LBL ceturtdaļfināla otrā duelī pirmajā spēlē "Ogre" ar 100:81 pieveica "Valmiera glass/ViA". Šī dueļa uzvarētājs pusfinālā spēlēs pret Latvijas vicečempioniem "VEF Rīga".

"Jūrmala/Betsafe" - LU spēles pilns ieraksts


Visas "OlyBet" LBL izslēgšanas turnīra spēles tiešraidē varēs redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvāja "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides un tagad piedāvā arī "OlyBet" LBL spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!