Pieredzējušais centra spēlētājs Kaspars Bērziņš tuvākā mēneša laikā vēl neatgriezīsies laukumā, prognozēja basketbola kluba "Ogre" menedžeris Jānis Laganovskis.

Novembrī Bērziņš atgriezās Latvijas izlasē un palīdzēja 2019.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē pret Melnkalni, kurā gan guva ceļgala mediālās saites plīsumu. Rudenī tika prognozēts, ka laukumā viņš varētu atgriezties vien martā vai aprīlī.

"Viņš individuāli strādā, darbojas un vingro, ir sācis skriet un mēģinājis izpildīt lēcienus. Vēl kontakttreniņus aizvadīt viņš nav gatavs. Atlabšana norit labi, pārbaudes uzrādījušas, ka viss kārtībā un nav nekādu sarežģījumu. Viss rit pēc plāna. Domāju, ka vēl kāds mēnesis būs noteikti nepieciešams. Ļoti ceru, ka mēs viņu vēl šosezon redzēsim laukumā, bet tajā pat laikā to apšaubu," stāstīja Laganovskis.

"OlyBet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas regulārais čempionāts beigsies 24.martā, pēc tam sāksies izslēgšanas turnīrs. Pēc apvienotā čempionāta uzvarētāju noskaidrošanas sekos Latvijas čempionāta "play-off" cīņas.

Laganovskis gan attiecās prognozēt, vai Bērziņš būs gatavs palīdzēt komandai izslēgšanas turnīros.

"Tad būs jāskatās, kāda būs viņa motivācija, un, ko mēs viņam varēsim piedāvāt. Skaidrs, ka viņš nāks laukumā tikai tad, kad būs pilnīgi vesels. Šobrīd grūti ko paredzēt mēnesi vai pusotru uz priekšu," teica Laganovskis.

Decembrī komandai pievienojās centra spēlētājs Viktors Iļjins, kas ir ogrēniešu līdz šim pēdējais papildinājums.

"Nepārsteigsim nevienu, kā jau katru gadu tas ir bijis. Kā no starta esam nokomplektējušies, tā arī cenšamies spēlēt ar to, kas mums ir. Tā nav, ka mērķtiecīgi ietu uz papildinājumu meklēšanu," atzīmēja Laganovskis.

Bērziņš šosezon vidēji izcēlies ar 12,8 punktiem un 6,6 atlēkušajām bumbām.

"Ogre" ar 15 uzvarām 24 spēlēs apvienotajā čempionātā ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!