Foto: F64
"Olybet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas komanda "Liepāja" papildinājusi sastāvu ar aizsargu Eduardu Hāzneru, kuram šosezon nav izdevies nostiprināties "VEF Rīga" sastāvā.

Kā ziņo klubs, lai nodrošinātu plašāku rotāciju starp spēlētājiem, tas meklē iespējas aizstāt traumētos sportistus, jo šobrīd savainoto basketbolistu loks nesamazinās un viņiem būs nepieciešams laiks, lai atgrieztos spēļu ritmā.

Tāpēc "Liepājai" uz diviem mēnešiem īrē no "VEF skolas" pievienojas Hāzners. Pēc pārbaudes laika ir iespēja līgumu pagarināt līdz sezonas beigām un vēl nākamo gadu.

"Hāzners netika pie liela spēles laika "VEF Rīga" komandā. Paldies Mārtiņam Lauvam un Ivaram Bērziņam, ka spējām vienoties par Hāznera pievienošanos "Liepājai". Spēlētājs ir apliecinājis savas snaipera dotības arī iepriekšējās sezonās un "Liepājai" viņš nodrošinās lielāku rotāciju tieši starp mazajiem spēlētājiem. Sagaidām precīzus trīspunktu metienus un agresīvu darbību aizsardzībā," klubs citē komandas galvenā trenera Artūra Štālberga teikto.

Hāzners šajā sezonā "VEF Rīga" sastāvā sešās apvienotā čempionāta cīņās vidēji nospēlējis 11 minūtes, guvis 2,3 punktus, izcīnījis 1,8 atlēkušās bumbas un veicis 0,7 rezultatīvas piespēles. Savukārt VTB Vienotajā līgā 20 gadus vecais basketbolists šosezon nospēlējis nieka vienu minūti.

Iepriekšējā sezonā Hāzners tika izīrēts "Valmiera"/ORDO komandai, kuras sastāvā 29 Latvijas čempionāta spēlēs caurmērā guva 10,3 punktus un izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas.

"Liepāja" ar divām uzvarām 11 mačos Latvijas-Igaunijas čempionāta kopvērtējuma tabulā ieņem priekšpēdējo vietu starp 15 komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!