Pārliecinošu uzvaru "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfinālā otrdien, 9. aprīlī, izcīnīja "Ogre", kas savās mājās ar 100:81 (33:25, 26:12, 26:19, 15:25) pieveica "Valmiera Glass"/"ViA".

Sērijā līdz trim uzvarām otrā spēle ceturtdien notiks Valmierā, bet sestdien komandas atkal tiksies Ogrē.

Spēlē tikai pirmās ceturtdaļas sākumā ritēja līdzīga cīņa, bet tad lēnām ogrēnieši sāka audzēt pārsvaru un pirmo ceturtdaļu noslēdza jau ar +8. Turpinājumā Valmieras komanda tā arī neatrada pretargumentus Ogres basketbolistiem, kuri droši spēli noslēdza savā labā.

"Ogrei" Edgars Lasenbergs guva 17 punktus (arī septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles), Kristaps Dārgais guva 16 punktus (vēl arī astoņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles), bet Kārlis Apsītis guva 15 punktus. "Valmiera Glass VIA" rindās Edmunds Elksnis guva 23 punktus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles, Jānis Kaufmanis guva 21 punktu.

Rīt ceturtdaļfināla dueli līdz trīs uzvarām sāks "Betsafe/Jūrmala" un LU.

"Ogre"-"Valmiera Glass/ViA" dueļa uzvarētāji pusfinālā tiksies ar "VEF Rīga", bet "Betsafe/Jūrmala" un LU pāra veiksminieki cīnīsies ar Latvijas čempioniem "Ventspils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!