Foto: DELFI
Šajā nedēļas nogalē Tallinā risināsies "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas pirmās sezonas finālturnīrs jeb "Final Four". Divas dienas "Saku Suurhall" arēnā valdīs basketbols, bet paralēli cīņām laukumā notiks dažādi pasākumi.

Portāls "Delfi" abas dienas lasītājiem piedāvās tiešraides un teksta tiešraides no Tallinas sporta arēnas. Spēli tiešraidē varēs redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

"OLYBET" BASKETBOLA LĪGAS "FINAL FOUR" BIĻETES IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES ŠEIT

Galvenais iemesls, protams, ir basketbols, jo līdzjutēji divas dienas varēs vērot aizraujošas cīņas – pusfinālos piektdien pulksten 17:30 tiksies "Ventspils" un "Ogre", bet pulksten 20:00 sāksies "VEF Rīga" un "Kalev/Cramo" duelis. Sestdien, 6. aprīlī, 17:30 spēle par bronzu, bet pulksten 20:00 lielais fināls.

"Final Four" rīkotāji "Ekspress Meedia", "Kalev/Cramo" un abu valstu basketbola federācijas būs parūpējušies arī par izklaides pasākumiem. Piektdien "Saku Suurhall" uzstāsies igauņu komiķi Tigrans un Matiass Nāns, bet sestdien līdzjutējus uzmundrinās duets "ÖED".

Vairākiem līdzjutējiem piektdien un sestdien būs iespēja piedalīties konkursos, kuros varēs titk pie vērtīgām balvām. Kādam no līdzjutējiem būs iespēja tikt pie 500 eiro par precīzu metienu no laukuma centra, citi varēs pacīnīties pa VIP ielūgumu uz "Rallija dienu" un iespēju tikties ar igauņu rallija zvaigzni Oto Tanaku.

Rīkotāji aicina uz finālturnīru ierasties kopā ar savām atvasēm, jo bērniem būs nodrošināts batuts, kur varēs izlēkāties uz nebēdu.

Abas dienas "Saku Suurhall" sanākušos līdzjutējus uzmundrinās Kalevs Krūss un DJ Marko Kiljaks.

Savukārt Igaunijā populārā podkāsta "Mehed ei nuta" ("Vīrieši neraud") piekritēji varēs sevi iemūžināt kopā ar populāriem sportistiem un sporta speciālistiem uz speciālas fotosienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!