Latvijas basketbola vicečempioniem "VEF Rīga" "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā būs jāiztiek bez sava līdera un kapteiņa Mareka Mejera, kuram pirmdien veikta deguna operācija.

Mejeris traumā iedzīvojās pagājušās nedēļas nogalē Tallinā, kur risinājās "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas finālturnīrs. Pusfinālā spēlē pret "Kalev/Cramo" pēdējā ceturtdaļā Mejeris uzbrukumā saņēma nejaušu, bet ļoti smagu sitienu pa seju un saļima laukumā. Basketbolists pēc brīža tikai atstāja laukumu, bet zāles parketu nācās kārtīgi tīrīt, jo to klāja asins peļķe. Laukumā Mejeris vairs neatgriezās, nepiedalījās arī komandas apspriedēs minūtes pārtraukumos, uz soliņa emocionāli pārdzīvojot notikušo.

Pirmdien Mejerim veikta operācija un klubs oficiāli paziņojis, ka viņš nedosies laukumā tuvākajās 2-3 nedēļās. Spēlētāja veselības stāvoklis tiks atkārtoti pārbaudīts un novērtēts pēc minētā termiņa, teikts kluba paziņojumā.

Tādējādi Mejeris nepiedalīsies "OlyBet" LBL pusfinālā, kas provizoriski varētu sākties aprīļa otrajā pusē. 2017. gada LBL finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Mejeris pagājušajā gadā nevarēja palīdzēt "VEF Rīga" izšķirošajās LBL cīņās tieši savainojuma dēļ, un tagad atkal "play off" spēles būs spiests noraudzīties no soliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!