Trešdien, 5. decembrī, pēc valstsvienību pauzes atsākās "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līga, un decembra pirmajā mačā Latvijas vicečempioni "VEF Rīga" bez lielām problēmām ar 91:64 pieveica LU.

"Vefiņam" tā bija devītā uzvara desmit mačos, un komanda kopā ar "Ventspili" un "Kalev/Cramo" ir kopvērtējuma līderi. Savukārt studentiem tā bija septītā neveiksme deviņās spēlēs.

LU basketbolisti tikai pirmās 15 minūtes spēja izrādīt pretestību klasi augstākajai vienībai, bet tad "VEF Rīga" pārsvars sasniedza ātri 20 punktu robežu. Pēdējā ceturtdaļā Latvijas vicečempioniem bija arī 31 punkta pārsvars, bet beigās "vefiņš" svinēja uzvaru ar 91:64.

Abu komandu rindās pie spēlēšanas tika visi pieteiktie 24 basketbolisti. "VEF Rīga" rindās četri spēlētāji pārsniedza 10 gūto punktu robežu, bet rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Beidens Džeksens. Studentiem 11 punktus guva Renārs Birkāns.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"OlyBet" basketbola līga turpināsies sestdien ar piecām spēlēm, no kurām divas - no Valmieras un Jūrmalas - tiešraidē varēs vērot portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!