Foto: DELFI.ee
"OlyBet Latvijas – Igaunijas apvienotās līgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē ceturtdien, 28. martā, BK "Ventspils" izbraukumā Pērnavā ar rezultātu 83:80 pārspēja "Parnu Sadam", bet BK "Ogre" Tallinā ar 81:87 zaudēja "TalTech", vēsta "basket.lv".

Pamatturnīra uzvarētāji ventspilnieki Pērnavā saskārās ar ļoti sīkstu mājinieku pretestību un 26. minūtē nonāca nopietnos mīnusos (44:58). Turpinājumā viesiem izdevās atspēlēties un 35. minūtē panākt 77:68, tomēr līdz beigu signālam pērnavieši samazināja rezultāta starpību, saglabājot intrigu pirms atbildes spēles.

Uzvarētājiem Rihards Lomažs guva 16 punktus, Māris Gulbis izcēlās ar 11 punktiem, bet Ronalds Zaķis un Jānis Bērziņš sameta par 10 punktiem.

"Ogres" un "TalTech" komandas visa mača garumā spēkojās punkts punktā, bet pamatlaika pēdējās divās minūtēs mājinieki veica izrāvienu un ieguva sešu punktu pārsvaru.

"Ogrei" Edgars Lasenbergs guva 23 punktus, Jānis Pozņaks pievienoja 15 punktus, Rinalds Sirsniņš izcēlās ar 15 punktiem un astoņām piespēlēm. Uzvarētājiem Tomass Rādiks guva 23 punktus.

Uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā, atbildes spēle Ogrē sestdien, Ventspilī – svētdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!