Foto: AFP/Scanpix

Slavenais jamaikiešu sprinteris Useins Bolts nav apmierināts ar Ostravā IAAF 'World Challenge" sacensībās uzrādīto rezultātu 100 metru sprintā, lai gan izcīnīja tur uzvaru.

Ostravā Bolts finišēja pirmais ar rezultātu 10,06 sekundes. Kā zināms, viņam pieder pasaules rekords šai sprinta distancē, kas ir 9,58 sekundes.

"Es neesmu apmierināts ar rezultātu, taču es tagad tikai sāku atgūt savu iepriekšējo formu, un mani gaida vēl daudz treniņu," 30 gadus veco Boltu citē raidsabiedrība BBC. "Ar mani viss būs kārtībā. Iziešu ārstu apskati, bet treneris man dos vajadzīgās norādes. Tā kā nevajag pārdzīvot."

Bolts šosezon pirmo reiz savā karjerā divās sacensībās pēc kārtas savu kroņa distanci ir veicis ilgāk kā 10 sekundēs. 10. jūnijā savā dzimtajā Jamaikā Bolts 100 m sprintā uzrādīja rezultātu 10,03 sekundes.

Šogad ātrāko "leģitīmo" 100 m sprintu līdz šim ir veicis amerikānis Kristians Koulmens, kurš 7. jūnijā Jūdžinā uzvarēja ar rezultātu 9,82 sekundes. Kā ziņojām, kanādiešu sprinteris Andrē De Grase IAAF Dimanta līgas sacensībās jūnijā finišēja pēc 9,69 sekundēm, taču šis rezultāts netiek skaitīts kā sezonas rekords spēcīgā pavēja dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!