Foto: F64

Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa norāda, ka sadarbība ar treneri Andi Austrupu pārtraukta pēc viņa, nevis sportistes iniciatīvas, turklāt arī iepriekš bijušas situācijas, ka treneris vēlējies atteikties no sadarbības.

Kā zināms, Andis Austrups sadarbību ar Ikaunieci-Admidiņu pārtrauca pēc 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, kurās Laura izcīnīja augsto ceturto vietu septiņcīņā.

"Šādas lēkmes, kad viņš ir gribējis no manis atteikties, Austrupam ir uznākušas arī agrāk, bet tas neaizgāja publiskajā telpā, un es piekāpos," intervijā žurnālam "OK!" stāsta vieglatlēte. "Šoreiz viņš tā izdomāja - nu, labi… Var jau būt, ka treneri sadeg."

"Viņam vienkārši kaut kas galvā aizgāja ciet," piebilda sportiste. "Es biju ļoti laimīga! Bet treneris par ceturto vietu bija ļoti nelaimīgs. Viņš sabojāja visu prieku par veiksmīgo startu."

Kā ziņojām, Ikauniece-Admidiņa ir sākusi trenēties Igaunijā pie Andreja Nazarova. "Pirmais gads pie jaunā trenera būs grūts, jāaprod," viņa saka. "bet pārmaiņas jau vienmēr ir uz labu. Noteikti iemācīšos ko jaunu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!