Foto: F64

Latvijas septiņcīņas sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa un viņas treneris nolēmuši iet katrs savu ceļu, lai sportiste varētu sasniegt augstāku līmeni, saka Andis Austrups.

Kā ziņojām, Ikauniece-Admidiņa pagājušajā nedēļā Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs izcīnīja ceturto vietu, bet nedaudz vēlāk parādījās informācija, ka tiek pārtraukta viņas sadarbību ar ilggadējo treneri Austrupu. To pats speciālists norādīja arī savā sociālā tīkla "Facebook" profilā, kamēr sportiste otrdien, atgriežoties Latvijā, vēl nemācēja skaidri atbildēt par abu turpmāko sadarbību.

"Jā, mūsu ceļi šķiras! Tas ir tāpēc, lai Laura sasniegtu augstāku līmeni," aģentūrai LETA apstiprināja Austrups, novēlot Ikauniecei-Admidiņai veiksmi nākotnē. "Es tālāk darbošos ar jaunajiem sportistiem."

Ikauniece-Admidiņa Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, spītējot savainojumiem, izcīnīja ceturto vietu, turklāt par nieka pieciem punktiem atpalika no pašai piederošā Latvijas rekorda. Savukārt no bronzas medaļas Ikaunieci-Admidiņu šķīra 36 punkti.

Sportiste piedalījās arī 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kad ar atkārtotu Latvijas rekordu viņa izcīnīja devīto vietu. Pēdējā pusotra gada laikā sportiste valsts rekordu labojusi četras reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!