Foto: Privātais arhīvs

Talantīgās dziedātājas Ana un Katrīne Drozdovičas nesen pievienojušās ielu vingrotājiem no Limitless Workout un gatavas pierādīt citiem, ka arī mazas sievietes spēj būt ļoti stipras un ielu vingrošana nav tikai puišu lauciņš.

"Par ielu vingrošanu dzirdējām jau sen, daudzi no mūsu paziņām nodarbojas ar to. Nesen mūs uzrunāja Limitless Workout grupas dalībnieks, piedāvājot izmēģināt savus spēkus viņa treniņos.

Ielu vingrotāju mērķis ir pierādīt, ka cilvēka ķermeņa iespējas ir loti lielas. Savukārt mūsu pašu mērķis ir attīstīt savus spēkus un pierādīt sev un pārējiem, ka arī mazas sievietes spēj būt stipras," DELFI Izklaidei atklāj Drozdovičas.

Limitless Workout puiši bijuši patiesi iepriecināti par to, ka abas māsiņas labprāt atsaukušās viņu uzaicinājumam trenēties un nu ne tikai regulāri apmeklē treniņus Grīziņkalnā, bet arī pilnveido savas prasmes mājās, katru reizi uzlabojot rezultātus.

"Kā treneris ļoti lepojos ar viņām. Meitenes ir īstas malaces - viņas ātri progresē, katru dienu trenējas arī mājās, un viņu piemērs, cerams, piesaistīs ielu vingrošanai vairāk meitenes un pierādīs, ka tas nav sports tikai čaļiem," par meitenēm priecājas treneris Kristaps Vilde.

Viņš atklāj, ka ielu vingrošanā pamazām iesaistās arī meitenes - arī viņa paša draudzene sākusi trenēties, un nodarbībās starp puišiem jau regulāri manāmas arī vairākas dāmas.

Uz Limitless Workout treniņiem nākt un apjaust sava ķermeņa patiesās spējas var jebkurš, iepriekš piesakoties grupas puišiem kādā no sociālajiem portāliem, lai zēni zinātu, cik daudz gribētāju ieradīsies.

Treniņi notiek otrdienās 17.00 un ceturtdienās 19.00 Grīziņkalnā, un tiek organizēti tā, lai būtu interesanti cilvēkiem ar jebkādu iepriekšējo fizisko sagatavotību.

"Mums treniņi ļoti patīk: tajos ir jautri, un tas ir kā izaicinājums - katru reizi uzlabot savus rezultātus, ar katru reizi izpildīt arvien vairāk vingrinājumu," iesaka dvīnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!