Foto: Publicitātes foto
Līdz ar 'Lattelecom' uzņēmuma vārda un zīmola maiņu, arī "Lattelecom" Rīgas maratons turpmāk nesīs "Tet" vārdu. No otrdienas, 12. februāra, populārākā tautas sporta notikuma nosaukums ir "Tet" Rīgas maratons, informēja organizatori.

Jau ziņots, ka 2019. gada 1. aprīlī "Lattelecom" mainīs zīmolu un uzņēmuma nosaukumu uz SIA "Tet", vienlaikus piedzīvojot vērienīgu biznesa stratēģijas maiņu. Mainot nosaukumu uz "Tet" Rīgas maratons, Baltijas valstīs vērienīgākais tautas sporta notikums ies sava galvenā partnera pēdās, vēl aktīvāk izvēršoties ārpus Latvijas robežām, uz Rīgu un Latviju cenšoties atvilināt arvien pieaugošu maraton-tūristu apjomu, kā arī turpinās kopīgi strādāt pie pasaules līmeņa tehnoloģisku un izklaides inovāciju ieviešanu gan pašā pasākumā, gan infrastruktūrā un loģistikā, gan dalībnieku apkalpošanā.

""Lattelecom" zīmola paspārnē esam kļuvuši vienīgo IAAF zelta maratonu Ziemeļeiropā, kā arī veiksmīgi sadarbojušies dažādu inovāciju ieviešanā – no dalībnieku reģistrācijas un atsekošanas līdz izklaides un tehnoloģiju apvienošanai trasē un finišā. Mūzikas, sporta, un izklaides šovs, piemēram, kuru sadarbībā ar "Helio" pagājušajā gadā izvērsām finišā, ir viens no visu laiku efektīvākajiem šāda veida risinājumiem maratona vēsturē, kuru atzinīgi novērtējuši dalībnieki un ārvalstu viesi," komentē Aigars Nords, "Tet" Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs.

"Priecājamies, ka "Lattelecom" un "Lattelecom" Rīgas maratona vairāk nekā 10 gadu sadarbībā esam kopīgi auguši un ar katru gadu skrējēju sabiedrībai snieguši arvien plašākas iespējas. Arī šī gada skriešanas svētkos kopīgi sarūpēsim virkni tehnoloģiski izklaidējošu risinājumu un iespējas, kas dalībniekiem un līdzjutējiem sniegs aizraujošus brīžus gan finišā, gan trasē," saka "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Savukārt jau sestdien, 16. februārī, organizatori aicina skrējējus piedalīties īpašā svētku noskaņas treniņā.

Tāpat organizatori atgādina, ka treniņi "Tet" Rīgas maratonam 18. un 19. maijā sadarbībā ar "Riga Runners" komūnu aktīvi notiek jau kopš rudens. Arī šonedēļ interesenti aicināti ierasties gan trešdien, kad notiks iknedēļas skrējiens ar vispārējās fiziskās sagatavotības vingrinājumiem, gan sestdien, 16. februārī, kad plānoti skrējieni plašā tempu un distanču variācijā un ar kārtīgu izstiepšanos noslēgumā.

Sestdienas treniņš būs simbolisks veltījums nosaukuma maiņai un pārējai uz "Tet" zīmolu – gaidāmas pārsteiguma balvas un gardas uzkodas visiem treniņa dalībniekiem. Sestdien treniņš notiks plkst. 10.00 "Lattelecom" telpās Dzirnavu ielā 105.

Visus interesentus "Tet" Rīgas maratons aicina uz pirmās Zelta sezonas atklāšanas forumu, kurā virkne pasaules spožāko vieglatlētu un atlētu dalīsies ar savu uzvaru, motivācijas un iedvesmas aizkulisēm. Forumā, kurš 23. februārī norisināsies "Radisson Blu Latvija", uzstāsies pasaules rekordiste maratonā Pola Redklifa, titulētākā Latvijas gargabalniece Jeļena Prokopčuka, viens no pasaules vadošajiem bokseriem Mairis Briedis, kā arī Latvijas izcilākie vieglatlēti Laura Ikauniece, Sindija Bukša un Jānis Leitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!