Foto: EPA/Scanpix/LETA

Sestdien, 23. maijā, norisināsies Latvijas Universitātes (LU) "Open Online" tiešsaistes pusmaratons, kurā varēs piedalīties jebkurš interesents, teikts LU mājaslapā.

LU pārstāvji norāda, ka visi šī gada pavasara un vasaras sākuma sporta pasākumi, tai skaitā Liepājas pusmaratons, Rīgas maratons un citi ir atcelti, "tādēļ visiem, kas speciāli trenējušies uz šiem pasākumiem, nav iespējas parādīt, cik laba sportiskā forma pa ziemas mēnešiem ir iegūta".

Šī iemesla dēļ LU Sporta centrs 23. maijā rīkos "Open Online" pusmaratonu, kurā varēs piedalīties jebkurš interesents - desmit kilometru vai pusmaratona distancē.

Rezultāti abās distances tiks apkopoti "Endomondo" lietotnē, bet pusmaratona distances dalībnieku rezultāti tiks piefiksēti arī tiešsaistē ar "LocaToWeb" lietotni, kas atļaus sacensību organizatoriem un arī līdzjutējiem sekot līdzi pusmaratona dalībnieku rezultātiem tiešsaistē, informē LU.

Savukārt līdzjutēji to varēs darīt LU "Open Online" pusmaratona lapā, kur tiešsaistē visu sacensību laiku tiks pārraidīta rezultātu tabula.

Katrā distancē sievietes un vīrieši tiks vērtēti atsevišķi. Katrā distancē tiks apbalvotas gan vīriešu, gan sieviešu grupu pirmo trīs vietu ieguvēji ar medaļām un balvām no sacensību atbalstītājiem. Dalība sacensībās ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!