Foto: F64

Latvijas modernās pieccīņas sportists Deniss Čerkovskis svētdien kvalificējās Polijā notiekošā Eiropas čempionāta finālsacensībām.

Latvijas pārstāvis kvalifikācijas sacensībās savā grupā ar 4496 punktiem ierindojās desmitajā vietā. Paukošanā viņš sasniedza labāko rezultātu, peldēšanā ierindojās 19.vietā, bet apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā uzrādīja 18.labāko laiku.

Jau ziņots, ka sestdien finālsacensības sievietēm sasniedza Latvijas sportistes Jeļena Rubļevska un Olga Šišlova.

Rubļevska kvalifikācijas sacensībās ar 3944 punktiem savā grupā ieņēma septīto vietu. Viņa paukošanā uzrādīja labāko rezultātu, peldēšanā ierindojās 17.vietā, bet apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā uzrādīja desmito labāko rezultātu.

Savukārt Šišlova savā kvalifikācijas grupā ar 3820 punktiem ierindojās 18.vietā 21 sportistes konkurencē, kā pēdējā nopelnot vietu finālā. Viņas kontā 18.vieta paukošanā, septītā pozīcija peldēšanā un devītais laiks apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā.

Finālsacensības sievietēm notiks pirmdien, bet vīriem - otrdien. Savukārt trešdien norisināsies jauktās stafetes sacīkstes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!