Foto: DELFI

Tradicionālajās vieglatlētikas sacensībās "Ventspils šķēpi" sestdien uzvaras izcīnīja talantīgais Rolands Štrobinders un Sinta Ozoliņa.

Vīru konkurencē Štrobinders kārtējo reizi pārsniedza 80 metru robežu, aizmetot 81,64 metrus tālu.

Otro vietu ar 75,70 metriem izcīnīja mājinieks Ansis Brūns, bet trešais ar 73,16 metriem bija pieredzējušais Ēriks Rags, kurš profesionālo karjeru noslēdzis jau vairākus gadus.

Tikmēr dāmām Ozoliņa uzvarēja ar 55,10 metrus tālu raidījumu, apsteidzot juniori Aneti Kociņu, kura bija 51,16 metrus tāla.

Tāpat paralēli risinājās arī Ventspils atklātais čempionāts vieglatlētikā, kurā visaugstvērtīgāko rezultātu sasniedza kārtslēcējs Mareks Ārents, kurš uzlēca 5,58 metrus augstu, uzstādot šī gada labāko rezultātu starp Latvijas sportistiem. Tikmēr tāllēkšanā sievietēm Lauma Grīva uzvarēja ar rezultātu 6,48 metri.

Savukārt jaunu Ventspils rekordu 4x100 metru stafetē sievietēm sasniedza īpaši izveidotā komanda, kas sastāvēja no trim māsām Grīvām - Laumas, Māras un Gundegas -, kā arī Sandras Krūmas. Viņas distanci veica 49,02 sekundēs, pilsētas rekordu labojot par trim sekundēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!