Foto: F64
Viena no Latvijas vieglatlētikas izlases cerībām pasaules čempionātā, lodes grūdējs Māris Urtāns un desmitcīņnieks Edgars Eriņš nepiedalīsies šajā forumā, vortālam "Delfi Sports" apstiprināja izlases treneris Edvīns Krūms.

"Diemžēl Urtāns un Eriņš nepiedalīsies pasaules čempionātā, jo abi ir guvuši smagas traumas," pastāstīja treneris. "Mārim Urtānam it kā pietiktu laika līdz 1.septembrim izārstēt to, taču sekas būtu vēl sliktākas. Ļoti žēl, jo abi ir mūsu līderi."

Urtāns BIGBANK Zelta līgas sacensībās guvis cirkšņa traumu, bet Edgars Eriņš savainojumu guva treniņnometnē Valmierā. Treneris neizslēdz, ka abiem sportistiem šī sezona līdz ar to ir beigusies.

Līdz ar to Dienvidkorejas pilsētā Tegu notiekošajā pasaules čempionātā Latvijas izlase startēs 13 sportistu sastāvā, un lielākā daļa komandas uz Dienvidkoreju devās otrdien.

Latvijas izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā vieglatlētikā:
Vadims Vasiļevskis, Zigismunds Sirmais, Ēriks Rags, Madara Palameika, Sinta Ozoliņa-Kovala (visi - šķēpmešana), Ineta Radeviča, Lauma Grīva (abas - tāllēkšana), Aiga Grabuste (septiņcīņa), Igors Sokolovs (vesera mešana), Agnese Pastare (20 kilometru soļošana), Igors Kazakevičs (50 kilometru soļošana), Ronalds Arājs (100 metru sprints), Dmitrijs Jurkevičs (1500 metru skrējiens).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!