Foto: Publicitātes foto

Ķīnā aizvadīts UCI 2.1 kategorijas daudzdienu velobrauciena "Tour of China 2" daudzdienu velobrauciena ceturtais posms, kurā 136 kilometru garajā distancē uzvarēja kopvērtējuma līderis Matia Gavaci. No Latvijas komandu braucējiem labāko desmitnieku noslēdza "Rietumu - Delfin" pārstāvis Armands Bēcis, informēja komanda.

Ceturtdien "Tour of China 2" daudzdienu velobrauciena ceturtajā posmā 121 sacensības turpinošos dalībniekus sagaidīja 136 kilometru gara distance ar diviem nopietnākiem kāpumiem.

Kāpumos sevi no Latvijas braucējiem vislabāk apliecināja Viesturs Lukševics, kurš nopelnīja arī bonusa punktus kalna karaļa ieskaitē. Līdz finišam lielā grupa atkal bija kopā. Spraigā cīņā par uzvaru visātrākais šoreiz bija kopvērtējuma līderis Matia Gavaci no "Amore & Vitta - Selle SMP" komandas. Uzreiz aiz viņa sekoja nīderlandietis Johims Ariesens un "Nippo Viņi Fantini" Pro kontinentālās komandas itāļu braucējs Nikolass Marīnī, kurš bija nepārspēts iepriekšējos divos posmos.

No "Rietumu - Delfin" komandas visaugstāk šoreiz finišēja Armands Bēcis, kuram desmitā vieta ar tādu pat laiku kā uzvarētājam. 55. vietā pēc liela darba apjoma komandas interesēs bija Deins Kaņepējs, 80. pozīcijā šoreiz finišēja Tomass Vaitkus (visi 00:00:00), savukārt 101. vietā ierindojās Emīls Liepiņš (+00:00:11), 109. - Andris Vosekalns (+00:01:35), bet Larsam Priam 114. rezultāts (+00:16:54).

No "Alpha Baltic/ Maratoni.lv" pārstāvjiem 18. finišā bija Māris Bogdanovičs, 30. bija Kristofers Rācenājs, 39. Viesturs Lukševics, 47. Mārtiņš Savickis, 49. Kaspars Serģis, 64. Vitālijs Korņilovs (visi +00:00:00).

Kopvērtējumā līderis joprojām ir Gavaci, kurš savu pārsvaru pār tautieti Marīnī palielinājis ir līdz 10 sekundēm. No Latvijas braucējiem šobrīd visaugstāk atrodas Bogdanovičs, kuram 20. vieta, bet Vaitkus noslēdz labāko 30 skaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!