Foto: Publicitātes foto

Svētdien Kiprā noslēgušās UCI līmeņa MTB pāru daudzdienu sacensības – "Cyprus Sunshine Epic". Noslēdzošajā posmā Mārtiņš Blūms un Davids Nordemans izcīnīja ceturto vietu. Kopvērtējumā latvieša un nīderlandieša duetam 18. pozīcija.

Ja pirmajos divos "Cyprus Sunshine Epic" sacensību posmos Nīderlandes komandas "CST PostNL Bafang" sportisti – Mārtiņš Blūms un Davids Nordemans – ieguva trešo vietu, tad sestdien notikušajā trešajā posmā latvieša un nīderlandieša duetam nācās saskaries ar tehniskām problēmām, kas liedza turpināt cīņu par labāko trijnieku kopvērtējumā. Finišā viņiem vien 24. vieta starp 27 pāriem, 1 stundu un 18 minūtes aiz uzvarētājiem.

Noslēdzošajā posmā dalībnieki veica XCO krosa sacensības – 6 apļi pa 6,1 kilometru. Uzvaru svinēja Florians Vogels un Kristofers Blevins no "Specialized" 1. komandas. Viņi trasē pavadīja 2 stundas 50 minūtes un 25 sekundes. Otro vietu ieņēma otrs "Specialized" duets – Alans Haterlijs un Simons Andreasens (+00:00:31). Labāko trijnieku noslēdza Ondrejs Cinks un Bartlomijs Vavaks (+00:00:33).

Mārtiņš Blūms un Davids Nordemans tikmēr ieguva ceturto vietu, 40 sekundes aiz uzvarētājiem. Kopvērtējumā latvieša un nīderlandieša duetam 18. vieta, 1 stundu un 20 minūtes aiz uzvarētājiem - Cinka un Vavaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!