Foto: Publicitātes foto

Latvijas kontinentālās riteņbraukšanas komandas "Rietumu – Delfin" sprinteris Māris Bogdanovičs svētdien izcīnīja sesto vietu Spānijā notiekošajā UCI 1.1 kategorijas velobraucienā "Vuelta Ciclista a La Rioja".

157 kilometru garajās sacensībās uzvarēja austrālietis Maikls Metjūzs no "Orica GreenEDGE" komandas. Viņš šajās sacīkstēs uzvarēja arī 2014. gadā. Otrajā vietā finišēja Krievijas sportists Segejs Šilovs un spānis Karloss Barbero.

Finiša spurtā "Rietumu – Delfin" komanda kā savu līderi virzīja dobelnieku Māri Bogdanoviču. Viņš sacīkstes noslēdza sestajā vietā, ar tādu pat laiku kā uzvarētājam. Bogdanovičs arī ieguva 40 UCI pasaules ranga punktus, kas ir otrs lielākais punktu skaits starp Latvijas sportistiem šajā gadā. Vairāk ir tikai Aleksejam Saramotinam.

"Rietumu – Delfin" sastāvā startēja Māris Bogdanovičs, Emīls Liepiņš, Ēriks Toms Gavars, Deins Kaņepējs, Armands Bēcis, Pēters Prūss, Aleksandrs Rubļevskis un spānis Davids Galareta.

Dienu iepriekš norisinājās Migela Induraina velobrauciens. Finišu visaugstāk no Latvijas komandas sasniedza Gavars, kuram 58. vieta. Uzvarēja "Movistar" spāņu braucējs Aions Izagire.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!