Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 12. septembrī, Mārupes trasē tiks aizvadīts 2015. gada sezonas noslēdzošais posms Latvijas lielākajā BMX sacensību seriālā "SMScredit.lv BMX čempionātā". Priekšbraucieni sāksies no pulksten 13:00, kamēr izšķirošie finālbraucieni gaidāmi pēc pulksten 15:30.

Mūsu reģiona prestižākajā un lielākajā BMX sacensību seriālā "SMScredit.lv BMX čempionātā" šosezon tiek aizvadīti astoņi posmi dažādos Latvijas reģionos. Līdz šim jau norisinājušies septiņi posmi, kas katrs pulcējuši kuplu dalībnieku un līdzjutēju skaitu. Vairākās vecuma grupās, tostarp prestižajā elites un junioru konkurencē, sezonas uzvarētāji jau ir zināmi, tomēr tas nemazinās spraigas un aizraujošas cīņas seriāla noslēdzošajā posmā.

Šo sestdien Latvijas BMX saime pulcēsies Mārupē, lai aizvadītu astotā posma sacensības. Mārupes trase ir viena no jaunākajām šī sporta veida būvēm Latvijā. Pateicoties ļoti aktīvai vietējā kluba darbībai, katru gadu trasē tiek veikti nozīmīgi uzlabojumi ne tikai sportistu, bet arī līdzjutēju ērtībām. BMX klubs "Mārupe" ir viena no lielākajām BMX organizācijām Latvijā. Jaunie braucēji guvuši virkni starptautisku uzvaru, kamēr kluba vienīgais braucējs elites un junioru klasē ir Elvis Puroms. Valmierā BMX gaitas uzsākušais sportists vairākos posmos iekļuvis labāko trijniekā, sagādājot labu konkurenci citiem šīs konkurences grupas sportistiem.

"SMScredit.lv BMX čempionāta" sezonas noslēdzošais posms sāksies pulksten 13:00, kad notiks priekšbraucieni. Tikmēr nozīmīgākās cīņas, tostarp fināls, gaidāms pēc pulksten 16:00. Sacensībās startēs dažādākā vecuma un meistarības Latvijas sportisti, kā arī braucēji no Igaunijas, Lietuvas un Krievijas. Noslēgumā dalībniekus un līdzjutējus izklaidēs populārā grupa "OLAS", kā arī darbosies piepūšamās atrakcijas. Tikmēr svētdien jau no pulksten 12:00 turpat norisināsies Mārupes kausa izcīņā BMX riteņbraukšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!