Foto: F64

Sestdien, 13. maijā, Mārupes trasē norisināsies pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla "SMScredit.lv BMX čempionāta" otrā posma sacensības. Svētdien šeit pat gaidāmas Mārupes kausa izcīņas sacensības, informē Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

Apgriezienus uzņēmusi BMX sacensību sezona ne tikai ārpus Latvijas, bet arī mūsu valstī. Šīs nedēļas sestdienā mājīgajā "Mārupes" BMX kluba trasē notiks populārā "SMScredit.lv BMX čempionāta" sezonas otrā posma sacensības.

Otrā posma sacensību sākums sestdien būs no pulksten 13:00, bet izšķirošie braucieni cīņā par uzvaru 19 dažādās vecuma un meistarības grupās gaidāmi ap pulksten 16:00. Sezonas otrajā posmā startēs ne tikai Latvijas, bet arī apkārtējo valstu sportisti.

Svētdien no pulksten 11:00 šajā pat trasē notiks Mārupes kausa izcīņas sacensības dažādās vecuma un meistarības grupās. Abās dienās BMX klubs "Mārupe" parūpējies par aizraujošu kultūras un sportiskajām izklaidēm. Līdzjutējus sestdien priecēs grupa "Fakts", bet svētdien "Bermudu divstūris"'.

Šajā gadā "SMScredit.lv BMX čempionātā" iekļauti četri posmi, kas notiks arī Jelgavā un Valmierā. Sacensību vērtējumā tiks ņemti vērā sportistu iegūtie punkti katrā posmā. Dalībnieki tiks vērtēti gan individuālajā, gan arī klubu/ komandu vērtējumā. Piekto gadu pēc kārtas sacensību galvenais atbalstītājs būs "SMScredit.lv".

2017. gada sezonā Latvijas čempionāts visās grupās norisināsies vienās sacensībās, kas 1. jūlijā notiks Rīgā. Sezonas otrajā daļā trīs posmos norisināsies Latvijas kausa izcīņa BMX riteņbraukšanā, bet sezona pašmājās noslēgsies ar tradicionālo Latvijas Riteņbraukšanas federācijas kausa izcīņu. Tā 23. septembrī notiks Smiltenē.

SMScredit.lv BMX čempionāta 2017. sezonas kalendārs:
13.06. – Mārupe
27.05. – Jelgava
10.06. – Valmiera

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!