Foto: Publicitātes foto

Latvijas riteņbraukšanas komanda „Rietumu-Delfin” sešu braucēju sastāvā ir devušies uz Alžīriju, kur no 10. līdz 16. martam norisināsies daudzdienu sacensības “Tour d'Algérie” un “Circuit d`Alger”, informē komanda.

“Tour d'Algérie” un “Circuit d`Alger” ir Starptautiskā Riteņbraukšanas federācijas (UCI) sacensības. Latvijas riteņbraucēji tajās mērosies ar spēkiem ar Francijas, Vācijas, Zviedrijas, Dānijas, Maltas, Alžīrijas, Tunisijas, Marokas, Turcijas, Eritrejas nacionālajām komandām.

Komandas menedžeris Igo Japiņš stāsta par “Rietumu-Delfin” riteņbraucēju sagatavotību: “Sākas sacensību posms, kur galvenais uzdevums ir sagatavoties trīs Nāciju kausa posmiem, kuri norisināsies 07.04. Beļģijā (“Ronde van Vlaanderen U 23”) , 11.04. Francijā (“Le cite Picarde”) un 14.04. Holandē (ZLM tour ). Komanda ir labi sagatavojusies. Gandrīz visi braucēji ir uzlabojuši savus rezultātus, neskatoties uz lielo treniņu apjomu, kas tika veikts pēdējās nedēļās Valensijas apkārtnē Spānijā. Treniņu apstākļi šeit ir ideāli – labs laiks, dažāds reljefs, jūra un labi treniņu partneri. Šo apkārtni ir iecienījuši daudzi “pro tour” riteņbraucēji.”

“Tour d'Algérie” un “Circuit d`Alger” sacensībās „Rietumu-Delfin” komandu pārstāvēs Andris Smirnovs, Armands Bēcis, Indulis Bekmanis, Artis Pujats, Ivars Prokofjevs un Emīls Liepiņš. Komanda uz Alžīriju dosies galvenā trenera Vitālija Smirnova pavadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!