Foto: Reuters/Scanpix
Velsas Regbija federācija (VRF) izdalījusi 45 000 biļetes līdzjutējiem, kuri sestdien agrā rītā pulcēsies "Millenium" stadionā un uz lielajiem ekrāniem televīzijas tiešraidē kopīgi vēros Pasaules kausa pusfināla cīņu starp Velsas un Francijas regbija izlasēm.

Jaunzēlandē notiekošajā Pasaules kausa finālturnīrā ceturtdaļfinālā Velsas regbisti uzvarēja Īriju un pēc 24 gadu pārtraukuma iekļuva pusfinālā, izraisot milzīgu ažiotāžu Lielbritānijā.

Sestdien jau pulksten 7:30 pēc vietējā laika vērsies "Millenium" stadiona vārti, lai līdzjutēji varētu sākt gatavoties spēlei. Pats mačs Velsa – Francija sāksies pusotru stundu vēlāk, bet pirms tam līdzjutējus izklaidēs mūziķi.

Tā kā VRF piedāvātās 45 000 biļetes tika izķertas dažās stundās, federācija apdomā iespēju izdalīt vēl vairāk biļetes. Stadionā ir 74 500 skatītāju vietas.

Lielbritānijā valdošo ažiotāžu pēc Velsas iekļūšanas pusfinālā "uzķēris" arī premjers Deivids Kamerons, kurš apsolījis atkāpties no tradīcijām un sestdien pie savas rezidences mastā uzvilkt Velsas karogu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!