Gulbenes "Buku" alu, ko ražo "Piebalgas alus", 8.decembrī prezentēs Reiterna namā Rīgā, BNS informēja Gulbenes vīriešu basketbola meistarkomandas "ASK/Buki" menedžeris Egils Čakars.
Prezentācijā piedalīsies Gulbenes olimpiskā kluba "Buks" prezidents, Gulbenes pilsētas domes priekšsēdētājs Nikolajs Stepanovs, kā arī SIA "Piebalgas alus" pārstāvji.

Čakars pastāstīja, ka vienlaikus prezentēs gan "ASK/Buki" komandu, gan "Buku" alu. Tāpēc pasākumā līdz ar gulbeniešiem piedalīsies arī alus ražotājfirmas - SIA "Piebalgas alus" - pārstāvji.

""Buku" alus ir gaišais alus, kas starp citu Austrumvidzemē ir lielākā cieņā nekā tumšais alus. Basketbola spēlēs dalām līdzjutējiem savu ekskluzīvo "Buku" alu, kas pildīts stikla pudelēs. Veikalā var nopirkt "Buku" alu, kas ir plastmasas pudelēs," teica Čakars.

SIA "Piebalgas alus" direktors Jānis Ozers informēja BNS, ka "Buku" alus pagaidām ražošanā ir vēl tikai otro nedēļu un šī ir viena no četrām alus šķirnēm, ko šobrīd ražo uzņēmumā.

Gulbenes vīru basketbola komanda "Buku" nosaukumu iemantoja 1997.gadā, kad komandu vadīja treneris Pēteris Višņevics. Pagājušajā sezonā komandu vadīja treneris Maigonis Valdmanis, bet šogad pēc Valdmaņa aiziešanas mūžībā "ASK/Buki" treneris ir Indulis Možeiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!