Par Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) prezidentu atkārtoti ievēlēts Agris Blaus, aģentūru LETA informēja LJF.

Blauam šis būs sestais termiņš LJF prezidenta amatā. Viņš bija vienīgais kandidāts uz LJF prezidenta amatu un saņēma vienbalsīgu delegātu atbalstu.

Tāpat vienbalsīgi tika apstiprināts Blaua piedāvātais Prezidija sastāvs. Sapulcei bija reģistrējušies 62 no 93 biedriem.

Blaus LJF prezidenta amatu ieņem kopš 2002. gada, viņš strādājis arī Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) valdē. Šobrīd Blaus ir Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Izpildkomitejas loceklis un LOK Juridiskās komisijas priekšsēdētāja vietnieks.

Blaus savā uzrunā uzsvēra, ka arī turpmāk LJF uzdevums būs jāšanas sporta attīstības veicināšana Latvijas reģionos, sadarbība ar jāšanas sporta klubiem un sporta centra "Kleisti" infrastruktūras uzlabošana.

"Esam iesākuši vairākus lielus projektus, kurus tuvākajos gados vēlamies pabeigt. Mēs paredzam jāšanas sportā iekļaut arvien lielāku sabiedrības daļu, kā arī vēl vairāk papildināt startējošo bērnu un jauniešu skaitu," sacīja Blaus.

Par LJF Prezidija locekļiem tika ievēlēti Edgars Treibergs, Māris Millers, Dainis Līvmanis, Mareks Samohvalovs, Juris Mežnieks, Romāns Mežeckis, Ojārs Petrēvics, Ligija Biteniece, Sergejs Šakurovs un Aivars Muravskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!