Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Populārā Eiropas boksa komercturnīra "Bigger's Better" superfināls risināsies Rīgā, informē rīkotāji.

Par fināla iespējamo rīkošanu Rīgā informācija izskanēja jau vasarā, bet tagad tam ir oficiāls apstiprinājums. "Bigger's Better" superfināls 14.decembrī notiks "Arēnā Rīga".

"Bigger's Better" ir populārākais boksa komercturnīrs vecajā kontinentā, ko lielā mērā nodrošina tā visu posmu tiešraides "Eurosport" kanālā, tādejādi turnīra posmiem sasniedzot 120 miljonu mājsaimniecību visā pasaulē. Tik augsta līmeņa boksa pasākums Rīgā līdz šim nav noticis.

Sezonas gaitā astoņos posmos tiek noskaidroti uzvarētāji, kuri superfinālā, kurš šogad norisināsies "Arēnā Rīga", cīnīsies par "Bigger's Better King" titulu, kā arī naudas balvu. Šogad, sarūpējot pārsteigumu, superfinālam ir kvalificējušies pat divi latvieši – Mairis Briedis un Konstantīns Gluhovs.

Dalība "Bigger's Better" turnīrā ir lieliska iespēja perspektīviem bokseriem pieteikt savu vārdu pasaulē caur "Eurosport" auditoriju. Šajā gadījumā, posmam notiekot Rīgā, tā būs arī lieliska reklāma Rīgas pilsētai, jo katrā translācijā bez boksa sacensībām tiek īpaši izcelta arī pilsēta, kurā notiek posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!