Foto: Publicitātes foto
Latvijas boksa smagsvars Mairis Briedis, gatavojoties boksa turnīra "Bigger's Better" finālam, aizvadīs treniņnometni kopā ar Vladimiru Kļičko.

Trīs nedēļas garā treniņnometne ar Vladimiru Kļičko un viņa komandu tiks aizvadīta no 13.novembra līdz 3.decembrim Austrijā. Nometnē Briedis gatavosies "Bigger's Better" finālturnīram pēc Kļičko treneru izstrādātās treniņprogrammas kopā ar Vladimiru un viņa komandu.

"Bigger's Better" turnīra finālam, kurš 16.decembrī norisināsies Horvātijā, Mairis kvalificējās uzvarot pirmo turnīra etapu Kiprā, 2010.gada maijā. Turnīrā cīņas norisinās smagsvaru svara kategorijā un tā finālā bez Brieža piedalīsies septiņu pārējo posmu uzvarētāji.

"Bigger's Better" turnīram Briedis nopietni gatavojas jau no septembra sākuma, kad treniņu ciklu uzsāka ar došanos uz nometni pie brāļiem Kļičko kā sparinga partneris Vitālijam, pirms viņa cīņas pret Tomašu Adameku. Pa vidu Mairis aizvadīja arī vienu profesionālo boksa cīņu, izcīnot savas karjeras septīto uzvaru.

"Tā, ka "Bigger's Better" finālā dalībnieku spektrs būs ļoti dažāds ar iespējamajiem pretiniekiem augumā no 178cm un svarā līdz pat 130kg, šobrīd aktīvi Agra Freja vadībā strādāju uz spēka un muskuļu masas palielināšanu. Bija iespēja doties arī uz nometni Polijā, taču to bija grūti pakārtot manam gatavošanās ciklam uz "Bigger's Better" finālu. Uz turnīru braucu pēc uzvaras, kā arī pierādīt to, ka latvieši var. Skaidrs, ka viegli nebūs," saka pats sportists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!