Foto: F64

Latvija bokseris Ričards Bolotņiks jau gadu nav varējis aizvadīt cīņu, jo plānotais pretinieks Kreigs Ričards divas reizes atcēla abu dueli. Tas latvieti pamatīgi saniknoja, un viņš šo kaujiniecisko noskaņojumu saglabās maijā ieplānotajai cīņai pret ukraiņu bokseri Oleksandru Gvozdiku.

Bolotņiks 2022. gada 1. septembrī uzvarēja Hrvoji Sepu, un kopš tā laika viņš nav izgājis ringā skatītāju priekšā. Bolotņikam pagājušā gada novembra beigās bija plānota cīņa pret Ričardsu, taču to atcēla slimības dēļ. Otro reizi abu duelim vajadzēja risināties 1. aprīlī, taču atkal abiem iziet ringā nebija lemts.

Latvietis pēc otrreiz atceltā dueļa tika pie jaunu pretinieka un cīnīsies 6. maijā slavenā Kanelo Alvaresa cīņas vakarā spēkosies ar bijušo Pasaules boksa padomes (WBC) čempionu pussmagajā svarā Oleksandru Gvozdiku no Ukrainas.

"Viņš atkal no manis aizbēga. Viņam iesauka ir zirnekļacilvēks, bet pret lauvu (Bolotņika iesauka) negribēja cīnīties," medijiem pēc atklātā treniņa teica Bolotņiks. "Nevarēju cīnīties tur, jābrauc atriebties te. Viņš ir labs bokseris, augsts līmenis, bet pirms viņa mani divreiz "uzmeta". Esmu niks. Braukšu pakaļ tikai uzvari. "

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!