Foto: DELFI

Latvijas bokseris Mairis Briedis laba piedāvājuma gadījumā nemainītu svara kategorijas un piekristu cīņai ar britu Lorensu Okoliju, kurš latvieti izaicināja pēc pārliecinošās uzvaras pār Kšištofu Glovacki, raksta portāls "proboxing-fans.com".

Okolijs sestajā raundā nokautēja Glovacki un ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempionu jostu. Lielbritānijas bokseris uzreiz pauda, ka vēlas cīnīties ar Briedi.

Portālam "proboxing-fans.com" Briedis atgādināja, ka plāno pāriet uz supersmagā svara kategoriju, jo smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) viņš aizvadījis cīņas pret visiem labākajiem, un viņam vairs neesot ko pierādīt.

"Okolijs pēdējās divās cīņās ir parādījis labu boksu un pelnīti izcīnījis titulus. Ja viņi man var piedāvāt ko interesantu, lai es vēl paliktu smagajā svarā, būtu tam atvērts. Edijam Hērnam (Okolija promoterim) ir Kalles Zauerlanda telefona numurs," sacīja Briedis.

Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu, un cietis vienu zaudējumu – WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku. Savukārt Okolijs profesionālā boksera gaitas uzsāka pirms četriem gadiem un līdz šim uzvarējis visās 16 cīņās, 13 no tām ar nokautu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!