Foto: DELFI

Latvijas bokseris Mairis Briedis labprāt aizvadītu cīņu ar Meksikas boksa superzvaigzni Saulu "Kanelo" Alvaresu, kurš izcīnījis pasaules čempiona jostas četrās svara kategorijās, latvietis atklāja intervijā "Youtube" kanālā "Team Sauerland".

30 gadus vecais Alvaress savā karjerā aizvadījis 57 profesionālā boksa cīņas, kurās guvis 54 uzvaras. Līdz šim viņš cīnījies zemākās svara kategorijās nekā Briedis, tomēr latvietis būtu gatavs kāpt vienu svara kategoriju zemāk, lai tiktos ar Alvaresu.

"Es vēlos cīnīties ar "Kanelo". Viņš ir ļoti gudrs un prot dažādus trikus. Es domāju, ka mēs parādītu labu cīņu," teica Briedis. "Viņš ir nepiekāpīgs. Man tas būtu ļoti interesanti. Mēs varētu cīnīties smagā (līdz 90,7 kg) vai pussmagā (līdz 79,4 kg) svara kategorijās."

Lai arī pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā Briedis pieļāva, ka varētu pāriet uz supersmago svara kategorija, šajā intervijā viņš joprojām skaidri nenorādīja, kurā svaru kategorijā viņš nākotnē cīnīsies. Briedis uzsvēra, ka ir fleksibls un izvēlēsies labāko no cīņām, vienalga vai tā būs smagajā vai supersmagajā svara kategorijā.

"2021. gadā vēlos atgriezties ringā un boksēties. Es domāju, ka cilvēki ir izsalkuši, viņi vēlas redzēt cīņas un emocijas," teica Briedis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!