Foto: Vida Press
Britu bokseris Taisons Fjūrijs preses konferenci, kas bija veltīta gaidāmajai titula cīņai starp viņu un vēl vienu britu smagsvaru Dereku Čizoru, aizvadīja ar aizlīmētu muti, vēsta britu mediji.

Uz līmlentes bija rakstīts "BBBofC" - tādējādi 25 gadus vecais bokseris protestēja pret Lielbritānijas Boksa savienību, kas viņam piemēroja 15 tūkstošus mārciņu lielu soda naudu par necenzētu vārdu veltīšanu pretiniekam, tam pašam Čizoram, un galda apgāšanu iepriekšējā preses konferencē jūnijā.

Fjūrija pretinieks šai titula cīņā, kas notiks 29.novembrī Londonā, 30 gadus vecais Dereks Čizora atbalstījis sava kolēģa nostāju. "Viņš visu dara pareizi," izteicās Čisora. "Ja mani būtu sodījuši par to, ko viņu, es arī tāpat rīkotos. Bet tagad mēs varam slēgt derības, vai viņš visas astoņas nedēļas turēs muti aizlīmētu."

Abu cīņai bija jānotiek šā gada jūlijā, taču Čizoras traumas dēļ tā tika atlikta uz vēlu rudeni. Sportisti cīnīsies par Čizoram piederošo Eiropas čempiona jostu un vakantajiem Lielbritānijas tituliem. Uzvarētājs varēs izaicināt ukraini Vladimiru Kļičko par WBO čempiona totulu.

Taisons Fjūrijs līdz šim nav piedzīvojis nevienu zaudējumu - viņa kontā ir uzvaras visos līdz šim profesionālajā boksā aizvadītajos 22 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!