Foto: floorball.lv
"Elvi Florbola līgas" izslēgšanas spēļu pusfinālā ceturtdien iekļuva "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog" florbolisti, kas sērijas izšķirošajā, septītajā mačā ar rezultātu 11:3 (5:1, 3:0, 3:2) savā laukumā sakāva "Valmieru".

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Lauris Zaicevs un Atis Blinds. Zaicevs tika atzīts par spēlēs labāko spēlētāju laukuma saimnieku rindās.

Mačs cerīgi sākās viesiem, jo piektajā minūtē "Valmieru" ar soda metienu vadībā izvirzīja Aigars Belasovs, taču tā bija vienīgā reize spēlē, kad viesi atradās vadībā. Pirmajā periodā sekoja pieci bezatbildes vārti, trīs reizes bumbiņa "Valmieras" vārtos ielidoja otrajā periodā, savukārt noslēdzošajā nogrieznī komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, mačam noslēdzoties ar 11:3.

Tādējādi "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog" izslēgšanas spēļu pusfināla spēlēs ar "Talsu NSS"/"Krauzers". Pirmā spēle šajā pārī notiks sestdien Ulbrokā.

Savukārt otrā pusfinālistu pāri "Lielvārde"/"Fatpipe" tiksies ar Cēsu "Lekrings" florbolistiem. Šajā duelī pirmā spēle norisināsies sestdien Lielvārdē.

Jau tika ziņots, ka citos ceturtdaļfinālos "Talsu NSS"/"Krauzers" ar 4-2 pārspēja Kocēnu "Rubeni", Cēsu "Lekrings" ar 4-1 apspēlēja Liepājas "Kurši"/"Ekovalis" vienību, bet "Lielvārde"/"Fatpipe" ar 4-0 pieveica Stalbes "Pārgauju".

Latvijas čempionāts florbolā norisinās 26.reizi.

Čempionāta fināls "Arēnā Rīga" paredzēts 13.aprīlī. Sākotnēji to bija iecerēts aizvadīt nedēļu vēlāk, taču sacensības tika pārceltas, jo uz to brīdi Federāciju kausa divcīņu ar Vāciju aizvadīs Latvijas sieviešu tenisa izlase.

Iepriekšējā sezonā Latvijas čempionātā triumfēja "Betsafe"/"Ulbroka", nosargādama Latvijas čempionu titulu. Zelta mačā ulbrokieši pagarinājumā ar rezultātu 7:6 pārspēja "Valmieras" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!