Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kubas bokseris Juniers Dortikoss ir pilnībā pārliecināts, ka Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfināla cīņās 15. jūnijā Rīgā uzvaras izcīnīs viņš un latvietis Mairis Briedis, intervijā turnīra organizatoriem atzina kubietis.

"Arēnā Rīga" 15. jūnijā risināsies abas pusfināla cīņas – Dortikoss pret amerikānieti Endrū Tabiti un Briedis pret Kšištofu Glovacki no Polijas.

"Treniņi bijuši lieliski. Iepriekš šādi neesmu trenējies. Es cienu katru bokseri, kurš kāpj ringā, bet Tabiti man ir ceļā uz finālu, un es viņu izslēgšu par katru cenu," turnīra mājaslapā citēts Dortikosa teiktais.

"Fani Rīgā var sagaidīt šovu. Es parūpēšos par to, ka viņi nenožēlos iztērēto naudu. Kad būšu ringā, tur varēs redzēt īstu uguņošana un sajūsmu. Esmu atnācis cīnīties," viņš turpināja. "WBSS otrās sezonas finālā būs Dortikoss un Briedis. Par to nav šaubu."

Ceturtdaļfināla cīņā ASV pilsētā Orlando Dortikoss 12 raundos pēc punktiem pieveica poli Mateušu Masterņaku, savukārt Tabiti iepriekš ceturtdaļfinālā Krievijas pilsētā Jekaterinburgā pieveica mājinieku Ruslanu Faiferu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!