Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas džudists Aigars Mīlenbergs svētdien izcīnīja piekto vietu Anglijas pilsētā Liverpūlē notiekošajā Pasaules kausa izcīņas posmā svara kategorijā līdz 90 kilogramiem.

Mīlenbergs apakšgrupas sacensībās pieveica austrieti Maksu Širnhoferu, vācieti Āronu Hildebrandu un kanādieti Aleksandru Emonu, kas ļāva automātiski iekļūt pusfinālā.

Cīņā par iekļūšanu finālā Latvijas sportists piekāpās spānim Davidam Ruisam Zahasam, bet "gandarījuma sacensību" izšķirošajā cīņā viņš zaudēja arī lietuvietim Karolim Bauzam, neiegūstot iespēju kāpt uz goda pjedestāla.

Kā ziņots, sestdien pēc tāda pat scenārija piekto vietu svara kategorijā līdz 60 kilogramiem izcīnīja arī cits Latvijas sportists Andrejs Magers.

Tikmēr svara kategorijā līdz 90 kilogramiem zaudējumu jau pirmajā cīņā piedzīvoja Andrejs Tomasovs.

Vēl svētdien svara kategorijā līdz 81 kilogramam jau pirmajā cīņā zaudēja Konstantīns Ovčiņņikovs. Savukārt dalītu septīto vietu svara kategorijā līdz 100 kilogramiem izcīnīja Viktors Reško, kuram ar vienu uzvaru pietika iekļūšanai apakšgrupas finālā, bet nākamajās divās cīņās viņš zaudēja.

Kā ziņots, vēl no Latvijas sportistiem zaudējumus jau savās pirmajās cīņās sestdien piedzīvoja Deniss Kozlovs un Maksims Morozovs, kuri abi startēja svara kategorijā līdz 66 kilogramiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!