Foto: AP/Scanpix/LETA
Portāls "Delfi" pirmo reizi vēsturē piedāvā ekskluzīvu sporta video tiešraidi no Lasvegasas – boksa supermaču vidējā svara kategorijā starp pasaules čempionu WBA un WBC versijās, meksikāni Saulu Kanelo Alvaresu un pasaules čempionu IBF versijā, amerikāni Danielu Džeikobsu.

Lasvegasas boksa vakars, kura kulminācija būs boksa supermačs starp Alvaresu un Džeikobsu, būs pieejams portāla "Delfi" lasītājiem par maksu 2,99 eiro. Reģistrējoties un veicot apmaksu lasītājs iegūs ekskluzīvu pieeju boksa vakara tiešraidei!

Boksa vakars sāksies naktī uz svētdienu, 5. maiju, pulksten pēc Latvijas laika. Pirms Alvaresa un Džeikobsa cīņas paredzēti četri boksa mači, bet vakara galvenā cīņa varētu sākties 5. maijā pulksten 8:00 pēc Latvijas laika.

Meksikāņu boksa vidējā svara zvaigzne, 28 gadus vecais Alvaress šobrīd ir neapstrīdams pasaules čempions Pasaules Boksa asociācijas (WBA) un Pasaules Boksa padomes (WBC) versijās. Savukārt 32 gadus vecajam Džeikobsam ir pasaules čempiona tituls Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijā. Tādējādi šīs cīņas uzvarētājs kļūs par pasaules čempionu trīs versijās.

Alvaress profesionālajā boksā aizvadījis 54 cīņas, piedzīvojis tikai vienu zaudējumu, bet 35 cīņas uzvarējis ar nokautu. Tomēr boks eskperti norāda, ka tieši Džeikobss, iespējams, ir pēdējā laika nopietnākais Alvaresa pretinieks, tādēļ cīņa solās būt neporgnozējama. Amerikāņu bokseris profesionālajā boksā ir aizvadījis 37 cīņas, divreiz atzinis pretinieka pārākumu, bet 29 cīņās nokautējis pretinieku.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!