Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Sestdien Upesciema stadionā notikušajā ”Livland” Latvijas meistarsacīkšu trešā apļa pirmās grupas spēlē ”Garkalne/Livonia” piekāpās ”Eži/LMT” regbistiem, kuri bija pārāki ar 29:15 (15:8), portālu ”Delfi” infwormēja Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs Jānis Erenbergs.

Divas kārtas pirms čempionāta beigām panākums ļāva ”Ežiem/LMT” nostiprināties turnīra tabulas trešajā vietā ar 33 punktiem. Savukārt ”Garkalne/Livonia” pēc zaudējuma palika ceturtajā ailītē ar 27punktiem.

”Garkalne/Livonia” kluba prezidents Vigo Valdavs atzini, ka ”Eži” gribēja uzvarēt, un viņi to izdarīja. ”Savukārt mūsu puiši domāja, ka viss notiks tāpat – pats no sevis. Diemžēl nenotika,” nosaka Valdavs.

Savukārt ”Eži/LMT” treneris Juris Straume norādījis: ”Puiši patiešām bija nopietni sagatavojušies spēlei un savākušies. Ja mēs zaudētu, tad šogad acīmredzot paliktu bez medaļām. Laukums bija diezgan dubļains, tāpēc trīsceturtdaļnieki labāko spēli neparādīja. Atkal gribu uzteikt tiesnesi Armandu Višņevski, kurš stingri turēja savās rokās spēles grožus. Turklāt ”sitamā” diena bija mūsu Kristapam Bērziņam, kurš iesita piecus soda sitienus un realizēja divus realizācijas sitienus. Vēl pa piezemējumam izdarīja Ruslans Kotļevs un Kārlis Bušēvics. Spēle kopumā bija ļoti interesanta – abas komandas parādīja labu sniegumu”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!