Pirmās formulas (F-1) "Ferrari" komandas pilots Mihaels Šūmahers atzinis, ka ir gatavs F-1 sacensībās piedalīties vēl vismaz četrus gadus.
Tomēr 31 gadu vecajam vācietim vairāk rūp tuvākā laikaposmā veicamie darbi, un jau svētdien Austrālijas "Grand Prix" sacensībās Šūmahers sāks cīņu par F-1 čempiona titulu.

Pirms gaidāmā starta autosportists atzina, ka arī 2000. gadā Pirmajā formulā būs divi favorīti - "Ferrari" un "McLaren". Neaizmirstot par "Jordan" un "Jaguar", tieši šo komandu pilotus Šūmahers uzskata par galvenajiem pretendentiem uz uzvaru.

"Esmu izsalcis pēc uzvaras, jo pagājušajā gadā man gāja secen teicama iespēja kļūt par pasaules čempionu. Šogad situācija šķiet vēl labāka, jo komanda ir rūpīgi sagatavojusies. 600 cilvēku strādā "Ferrari" labā un katram no viņiem ir motivācija", preses konferencē atzina "Ferrari" pilots.

"Šogad jau piekto gadu esmu kopā ar "Ferrari", un mans mērķis ir uzvarēt. Esmu pārliecināts, ka tas ir iespējams", sludināja Šūmahers, kas sadziedējis pagājušajā sezonā Lielbritānijas "Grand Prix" sacensību laikā lauzto kāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!