Foto: Reuters/Scanpix
Britu bokseris Taisons Fjūrijs pēc Ukrainas smagsvara Vladimira Kļičko pieveikšanas nācis klajā ar izteikumiem, kuros viņš vaino sava pretinieka komandu mēģinājumā viņa organismā iedabūt aizliegtās vielas.

"Pēc cīņas man ticami avoti teica, lai es ģērbtuvē neko neaiztieku, jo Kļičko komanda vēlēsies man organismā iedabūt dopingu. Cilvēki mēģināja man iedot dažādas lietas, bet es tās neņēmu, ja vien tās nenāca no manas somas. Es izvairījos no iespējas tikt sazāļotam," Fjūrija sacītais citēts "theguardian.com".

"Es mājās atgriezos atūdeņojies, jo es baidījos, ka varētu tikt sazāļots un pēc tam tikt pieķerts dopinga lietošanā. Nekad nevar būt pārāk uzmanīgs," turpināja britu bokseris.

Tapāt Fjūrijs stāstīja, ka Kļičko komanda vēlējās viņu izsist no sliedēm ar dažādiem paņēmieniem. Pirms cīņas viņam nosūtīja slikti pieguļošus boksa cimdus, kā arī svēršanās laikā Kļičko savos zābakos ielika speciālas platformas, lai apzināti mainītu savu svaru. "Tie, kuri krāpjas, tie to dara ļoti labi," sacīja britu bokseris.

Fjūrijs kļuvis par jauno Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla "Ring" čempiona jostu īpašnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!