Foto: AP/Scanpix/LETA

Lielbritānijas bokseris Taisons Fjūrijs sarunā ar žurnālistu Morganu Pīrsu telekanāla "TalkTV" raidījumā atkārtoti uzsvēra, ka ir noslēdzis profesionāla boksera karjeru.

33 gadus vecais bokseris jau pirms nesenās cīņas, kurā uzvarēja Dilanu Vaitu un nosargāja savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā, norādīja, ka tā būs viņa pēdējā cīņa karjerā.

Sarunā ar Pīrsu Fjūrijs uzsvēra, ka ir pienācis laiks pamest boksu un vairāk pavadīt laiku ar ģimeni.

"Esmu laimīgs un esmu vesels. Man joprojām ir smadzenes, varu runāt. Man ir sieva, seši bērni un daudz jostu," teica bokseris. "Man ir daudz naudas un arī slava. Kāpēc vēl man tas ir jādara?"

Fjūrijs sarunā ar žurnālistu uzsvēra boksa bīstamību un to, ka viens nepareizs sitiens var mainīt visu dzīvi, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc bokseris vēlās noslēgt karjeru, kamēr ir pasaules čempions.

"Aizeju, kamēr esmu labākais," savu aiziešanu komentēja Fjūrijs. "Esmu nepārspēts un tikai otrais bokseris, kurš beidz karjeru kā nepārspēts smagsvaru čempions. Esmu apmierināts ar to, ko esmu paveicis."

33 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 32 cīņās, no kurām 23 noslēgušās ar nokautu, un reizi cīnījies neizšķirti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!