Latvijas florbola izlases galvenais treneris Īro Parviainens pēc uzvaras pār Vācijas valstsvienību uzsvēra, ka šis panākums ir ļoti svarīgs no psiholoģiskā viedokļa.

Atgādinām, ka pirmdien Latvijas florbola izlase ar rezultātu 5:3 uzvarēja Vāciju, revanšējoties par zaudējumu 2012.gada pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā.

"Kopumā mēs diezgan pārliecinoši kontrolējām cīņas gaitu, tomēr tāpat kā iepriekšējās spēlēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu vienkāršās situācijās. Nedaudz arī nepaveicās, piemēram, epizodē ar Belasova piespēli uz aizvārti, kad bumbiņa negaidīti izlēca vārtu priekšā," Latvijas Florbola savienības mājaslapā citēts galvenais treneris.

"Visas spēles garumā izveidojām ļoti daudz vārtu gūšanas momentu, bet pietrūka koncentrācijas to realizēšanai. No psiholoģiskā viedokļa šī uzvara ir ļoti svarīga, jo tā noņem zināmu atbildības slogu no spēlētājiem," turpināja Parviainens. "Individuāli gribētu izcelt vārtsargu Normundu Krūmiņu, kurš pārliecinoši darbojās vārtos. Labi nocīnījās Atis Blinds un Artis Raitums, arī pārējie spēlētāji neatpalika un veiksmīgi pildīja savus uzdevumus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!